Wat klanten over ons zeggen

Ook voor jou is er een perfecte LiLBHair. Dat weten wij zeker. Of je nu last hebt van dun haar of zelfs kaalheid. Of je rent altijd van hot naar her waardoor je niet zomaar een kappersbezoek kan inplannen. Toch is er een oplossing om altijd netjes gekapt en piekfijn voor de dag komen: een LiLBHair.

Ingrid en haar team zijn alvast overtuigd van de effecten van LiLBHair, maar laten graag enkele klanten aan het woord.

Iedereen zelfverzekerd en comfortabel de wereld insturen met mooi, meer en beter haar, dat is mijn droom. Je LiLBHair neem je overal met je mee. Niemand weet het, alleen jij. Rest je enkel de complimentjes dankbaar in ontvangst te nemen.

Ingrid Berckmoes, oprichtster en bezielster van LiLBHair

Jeannine, werkzaam in de horeca en 10 jaar jonger door haar LiLBHair

WEB © 146 LiLBHair 2022 DSCF1393_

Met de haartopper van LiLBHair zag ik mezelf ineens 10 jaar verjongen.

Ik straal en dat voel ik ook aan de reacties van mensen. Ik krijg niet 1 compliment, maar echt dagelijks.

Jeannine had zich neergelegd bij haar uitdunnende haar. Tot ze een advertentie van LiLBHair zag op facebook. 

Ze boekte een pasmoment en was meteen verkocht. Sinds ze haar LiLBHair draagt, voelt ze zich terug zichtbaar. Dagelijks wordt ze aangesproken over haar goed zittende haar.

Linda, actieve dame en hartsvriendin van jeannine

Zelfs mijn man dacht dat ik 'gewoon' van bij de kapper kwam

Ik ging met mijn vriendin Jeannine mee naar het pasmoment bij LiLBHair. Toen ik de haartopper opzette en Ingrid eraan begon te werken, was ik onmiddellijk verkocht. Zelfs mijn man had niet door dat ik een haartopper op had.

Linda werd door vriendin Jeannine op sleeptouw genomen en ging aanvankelijk met wat twijfels en vooroordelen mee naar een pasmoment. Al snel raakte ze toch overtuigd van het resultaat.

WEB © 165 LiLBHair 2022 DSCF1491_ - kopie

Ellen, medewerker in het UZ Gent en herstellende van borstkanker

WEB © 106 LiLBHair 2022 DSCF1172_

Na een moeilijke periode kwam ik terecht bij LiLBHair. Ze gaven me een stuk van mezelf terug!

Ik was altijd al graag bezig met mijn haar. Brushen, stylen,... ik zorgde altijd dat ik goed voor de dag kwam. Door de borstkanker verloor ik mijn haar en daarmee ook een deel van wie ik ben. LiLBhair gaf me dat terug!

Na een operatie en chemotherapie overwoog Ellen haar mogelijkheden. Lang bleef ze niet steken bij het dragen van een mutsje. Ze kwam bij LiLBHair en ontdekte onmiddellijk dat dit was wat ze zocht: natuurlijk haar dat ze kan stylen zoals voorheen.

Met een LiLBHair ligt de weg naar meer zelfvertrouwen voor je open

Maak nu een afspraak voor een vrijblijvende babbel.
Wij maken graag tijd voor jouw verhaal

Marleen, directeur van een lagere school

WEB © 075 LiLBHair 2022 DSCF1034_

Door alopecia ben ik volledig kaal. Dankzij LiLBHair kan ik terug écht naar de kapper. Wat had ik dat zalige gevoel gemist!

Ingrid en Sabine van LiLBHair hebben magische handen. Ze kunnen als geen ander het haarwerk stylen en knippen. Ik ga altijd met veel vertrouwen naar LiLBHair, omdat ik weet dat ik zal terugkomen met iets waar ik me goed bij voel.

Marleen moest al vele jaren het “kappersgevoel” missen. Sinds ze voor haar pruik bij LiLBHair komt, voelt ze zicht weer mooi. Met evenveel enthousiasme wordt het haarwerk gekapt als bij gewoon haar. 

Ze raadt LiLBHair aan omdat het totaalplaatje klopt: ontvangst, vertrouwen in de mensen, keuze, wat er je aangeraden wordt, …. Bij LiLBHair wordt er ook écht tijd voor jou genomen.

Nancy, kok met herwonnen zelfvertrouwen

De kwaliteit van LiLBHair en het waw-gevoel dat ik erdoor krijg, zijn niet te evenaren

Vele jaren geleden kreeg ik kale plekken. Ik ontdekte al snel dat een haartopper een goede oplossing voor mij is. Maar het is pas sinds ik mijn LiLBHair draag dat ik écht weer terug het gevoel heb haar te hebben.

Al heel kort nadat de eerste kale plekken verschenen, schafte Nancy zich een haartopper aan. Op zich een goede oplossing, maar de kwaliteit liet vaak te wensen over. Het netje werd zichtbaar, het haar dunde uit…

Als ervaringsdeskundige kan zij dus met zekerheid beamen dat LiLBHair kwalitatief een stuk hoogstaander is en bovendien helemaal aanpasbaar naar haar wensen.

WEB © 119 LiLBHair 2022 DSCF1237_

Ann, geniet volop van het vrouw-zijn

WEB © 045 LiLBHair 2022 DSCF0858_

De haartopper is een echte aanrader voor vrouwen met fijn en moeilijk haar. Ik voel me veel zelfzekerder en krijg veel complimenten

Ik hou al lang van haar met veel volume en werd dus eigenlijk op slag verliefd op de haartopper van LiLBhair. Het valt natuurlijk en is heel makkelijk op te zetten. Ik word er elke dat blij van!

Ann is op en top vrouw. Ze let op wat ze eet, sport regelmatig en houdt ervan zich op te maken. Ze besteedt graag de nodige aandacht aan haar voorkomen. Alleen haar haar wilde niet altijd goed meewerken.

Dankzij LiLBHair heeft ze nu ook de volle haardos waar ze altijd van droomde.

Het team van LiLBHair doet het hele plaatje kloppen. Met hun magische handen knippen en stylen ze jouw haarwerk zodat het volledig past bij de vorm van je gezicht en je persoonlijkheid.

LiLBHair haarwerken zijn altijd gemaakt van natuurlijk haar. Daardoor kunnen ze worden gekleurd, gestyled en geknipt om helemaal bij jou te passen. Het LiLBHair-team heeft de expertise om jou helemaal onder te dompelen in het net-van-bij-de-kapper gevoel.

Laetitia, medewerker in de gevangenis en freelance allrounder

Toen ik de haartopper paste en in de spiegel keek, had ik echt een waw-gevoel.

Je voelt je echt vrouw en straalt klasse uit. De haartopper is aangenaam en licht. Je voelt niet dat je hem aan hebt. Je zou zelfs bijna vergeten om hem af te doen bij het slapen gaan.

Laetitia was op zich niet geneigd om een LiLBHair aan te schaffen, maar liet zich op een beurs overhalen het toch eens te proberen. 

WEB © 070 LiLBHair 2022 DSCF1007_

Lieze, schoonheidsspecialiste en ontwerpster van fantasiejuwelen

WEB © 028 LiLBHair 2022 DSCF0781_

Ik voel me onmiddellijk mooi en straal de hele dag door

In een twee drie staat de haartopper op en voel ik me fantastisch. Ik ga de deur niet meer uit zonder!

Liezes fijne haar was geen écht probleem, maar met LiLBHair is een wereld voor haar open gegaan. Sinds ze hem draagt, krijgt ze van vrienden, familie en klanten heel vaak waardevolle complimenten.

Mariette, ondernemende tachtiger

Ik ben gezegend met een jeugdig uiterlijk, maar met mijn LiLBHair vóel ik me ook jong

'Je bent zo oud als je je voelt' is een spreekwoord dat zeker voor mij opgaat. Mensen zeggen me dikwijls dat ik makkelijk 10 jaar kan liegen over de leeftijd die op mijn paspoort staat. Met mijn LiLBHair voel ik mij nóg eens 10 jaar jonger. Nauwelijks een zestiger dus!

Mariette is 82 (!) en altijd een ondernemende dame geweest. Haar dunner wordende haar hield haar nooit tegen om van het leven te genieten, maar haar LiLBHair doet haar extra stralen.

WEB © 134 LiLBHair 2022 DSCF1332_

Ellen, styliste die er ook zelf graag goed uit ziet

WEB © 168 LiLBHair 2022 DSCF1514_

Met mijn LiLBHair heb ik het nodige zelfvertrouwen om anderen stylingadvies te geven

Als make-up artieste en schoonheisspecialiste geef ik ook stylingadvies bij een aantal grote textielmerken. Wanneer ik aan anderen vertel wat hen goed staat, kom ik graag zelf ook goed voor de dag.

Het is niet altijd makkelijk om alle ballen in de lucht te houden. Je springt van hot naar her en je kapsel lijdt daaronder.
Met een LiLBhair win je kostbare tijd!

Thammy, jonge mama met complete alopecia

WEB © 088 LiLBHair 2022 DSCF1079_

Ook al draag ik mijn LiLBHair niet altijd, toch heb ik er een aantal. Zo varieer ik met mutsjes, lang of kort haar, blond en bruin.

Ik heb mijn alopecia aanvaard en draag mijn LiLBHair niet constant. Ik vind het leuk te experimenteren met hoofdbanden en haarwerken, maar ga soms ook gewoon zonder pruik de deur uit.

Toen Thammy grote kale plekken op haar hoofd kreeg, besloot ze haar haar helemaal af te scheren. Nu de alopecia compleet is, voelt ze zich nog steeds vrouwelijk, zowel met als zonder haar LiLBHair.

Ann, Marketeer en levensgenieter

Ingrid en haar team geven je direct het gevoel in goede handen te zijn.

De vlotte vriendschappelijke babbel bij het begin en het heerlijke verwenmoment als je LiLBHair wordt aangepast maken het hele 'proces' zo eenvoudig en natuurlijk.

Ann vond haar eigen manier om een leuke twist te geven aan haar kapsel. Haar futloze haar laat zich echter heel moeilijk in model brengen. Volume behouden lukt sowieso niet. Voorzichtig informeerde ze bij Ingrid en merkte al gauw wat LiLBHair voor haar kon betekenen.

 

WEB © 016 LiLBHair 2022 DSCF0729_

Myriam

Ook al draag ik mijn LiLBHair niet altijd, toch heb ik er een aantal. Zo varieer ik met mutsjes, lang of kort haar, blond en bruin.

Ik heb mijn alopecia aanvaard en draag mijn LiLBHair niet constant. Ik vind het leuk te experimenteren met hoofdbanden en haarwerken, maar ga soms ook gewoon zonder pruik de deur uit.

Toen Tammy grote kale plekken op haar hoofd kreeg, besloot ze haar haar helemaal af te scheren. Nu de alopecia compleet is, voelt ze zich nog steeds vrouwelijk, zowel met als zonder haar LiLBHair.

Een LilBHair draag je zoals het in jouw wereld past. Dagelijks, om je altijd op en top jezelf te voelen of bij gelegenheid.
Draag je LiLBHair als accessoire, zoals je een mooie blouse of de geschikte schoenen uitkiest.

Christel, administratief bediende

LiLBHair_haaraanvulling_6

Niemand die ziet dat het 'maar' een accessoire is

In de aanloop naar de menopauze is mijn haar snel dunner geworden. Er volume in krijgen werd een steeds grotere ramp...
Met mijn LiLBHair hoef ik me daar geen zorgen meer over te maken: ik verzorg mijn kapsel in een handomdraai en niemand die ziet dat het 'maar' een accessoire is.

Christel had nooit een volle haardos. Met de jaren kwam daarin geen beterschap, integendeel.
Het begon haar hoe langer hoe meer te ergeren dat haar hoofdhuid door haar extreem dunne haar zichtbaar was. Het begrip en de kennis waarmee Ingrid haar ontving, opende een heel nieuwe wereld!

Noël, financieel directeur en de liefste opa

Of ik niet de stempel van 'ijdeltuit' of 'macho' zou krijgen en of ik wel nog met mijn kleinkinderen zou kunnen ravotten.

Dat waren eigenlijk mijn grootste angsten.
Ingrid luisterde naar me, zette al mijn mogelijkheden op een rijtje en gaf me duidelijke uitleg.

Noël heeft sinds zijn 35ste last van haarvermindering, maar zag het idee van ‘een pruik’ helemaal niet zitten. Vooral uit schrik voor de reacties van zijn omgeving bleef hij met uitdunnend haar rondlopen.

Kaal na

Delphine, CEO en mama

LiLBHair_AchtergrondfotoDelphine

LiLBHair is mijn geheim om altijd en overal snel en piekfijn te verschijnen

Na een lange dag vol vergaderingen volgt vaak ook nog een zakendiner. Met mijn LiLBHair kan ik nog rustig een badje nemen en toch met een perfect kapsel aan tafel verschijnen.

Delphine staat aan het hoofd van een metaalverwerkend bedrijf. Ze geeft zich helemaal om al haar verantwoordelijkheden op te nemen, maar hield te weinig tijd over om er steeds piekfijn uit te zien. 

Ingrid toont je met plezier hoe je je haartopper in enkele clicks op en af kan zetten