Nancy, kok in het ziekenhuis van Dendermonde

Ik kan niet meer zonder haartopper. Mijn eerste haartopper kwam er een 12-tal jaar geleden, omdat ik kale plekken op mijn hoofd kreeg. Maar van die eerste haartoppers was ik niet tevreden. Aan de haarscheiding was het netje zichtbaar. Na deze slechte ervaringen ben ik op zoek gegaan naar een andere oplossing. Zo botste ik online op LiLBHair.

Intussen is de haartopper van LiLBHair een deel van mijn leven. Ik zet die pas af bij het slapengaan en bij het opstaan zet ik hem direct weer op. Zo ligt mijn haar altijd goed, wat heel belangrijk is voor een vrouw. Om de 5 weken laat ik mijn eigen haar kleuren en wordt mijn topper gebrusht bij LiLBHair. Daarna ga ik echt met een waw-gevoel terug naar huis. Het is een echte aanrader voor iedereen, ook zonder haarproblemen.

Bij LiLBHair krijg je een goed gevoel. Ze zijn echt met je bezig. Ze stralen rust uit en zijn spontaan. Geen enkele vraag is te veel. En de kwaliteit van de haartopper is heel goed.

Het dragen van een haartopper was echt een openbaring voor mij. Ook al zou mijn haar terug groeien, kan ik eigenlijk niet meer zonder. Het heeft mijn leven enorm veranderd. Het zelfvertrouwen dat je erdoor krijgt. Terug buiten komen zonder gene. Niet langer hoeven verdoezelen met haarclipjes. Af en toe veranderen van snit. Dat was de max om te ontdekken. Heel weinig mensen weten dat ik een haartopper draag. Ik krijg heel veel complimenten. “Je haar ligt altijd goed” of “je straalt iets uit”. Dat is zalig.

Ingrid toont je met plezier hoe je je haartopper in enkele clicks op en af kan zetten