Veelgestelde vragen

Met een LiLBHair ligt de weg naar meer zelfvertrouwen voor je open.
Maak nu een afspraak voor een vrijblijvende babbel. Wij maken graag tijd voor jouw verhaal.

Vraag maar raak. Laat geen vragen onbeantwoord. Beslis niets op basis van de reacties van de buitenwereld.
Laat je leiden door je eigen overtuiging en volg je hart.

Een pruik is een volledige bedekking. Dus ofwel bedekt een pruik volledig het bestaande haar,  Ofwel is er geen haar meer aanwezig en vervangt de pruik het haar. Een LiLBhair is een aanvulling van het bestaande haar. Er is nog haar aanwezig. Daar klik je de LiLBHair aan vast. Je bestaande haar blijft zichtbaar. Een LiLBHair vult je haar aan met extra haar.

Een LiLBHair bestaat uit 100% natuurlijk haar. Dit haar krijgt een behandeling, zodat het helemaal past bij jouw natuurlijk haar. Niemand ziet het verschil. Kleur, lengte en snit worden volledig op jouw maat aangepast.

Jazeker! Eens de keuze gemaakt is en jouw LiLBHair klaar is, spreken we af voor een verwenmoment om jouw LiLBHair te stylen. Tijdens deze afspraak krijg je een duidelijke uitleg en demonstratie over hoe je jouw LiLBHair aanbrengt. Daarna geven we jou de tijd om het zelf enkele keren te doen. Je krijgt dit snel in de vingers en kan vanaf dan jouw LiLBHair zelf inklikken waar en wanneer je wilt.

Een LiLBHair geeft je in enkele seconden een perfect gestyled kapsel met volume. Is je haar sterk uitgedund? Ben je deels kaal? Of heb je futloos haar dat heel snel vorm en volume verliest? Dan is een LiLBHair de juiste oplossing. Het is bovendien een ideaal product als je drukbezet bent en vaak in tijdsgebrek komt om jouw kapsel op punt te zetten. Na een drukke werkdag kan je nog even tot rust komen vooraleer je naar jouw zakendiner gaat. Jouw kapsel staat razendsnel op punt.

Vermijd samenklitten. Dat is de basisregel bij het onderhoud van een LiLBHair. Je kan je LiLBHair perfect zelf wassen. Doe dit met zorg. Doorkam het haar eerst goed. Gebruik lauw water en breng de shampoo van boven naar beneden aan. Ook bij het uitspoelen laat je het water van boven naar beneden stromen. Gebruik ook de juiste shampoo en verzorging.

Zeker niet! Je bent altijd welkom om jouw haarwerk te laten wassen en stylen. Wij blijven voor jou klaar staan en geven graag antwoord op al jouw vragen. Ook na jouw aankoop is ons team er voor jou.

Contacteer ons zeker voor een vrijblijvende afspraak. We luisteren naar jouw verhaal en geven graag een antwoord op al jouw vragen. Ook met jouw twijfels kan je bij ons terecht tijdens een vriendschappelijke en vrijblijvende babbel bij een tasje koffie.

Neen, integendeel. Je omgeving zal uiteraard zien dat er iets aan jou veranderd is. Maar dit gaat enkel over jouw mooie kapsel. Een LiLBHair bestaat uit 100% natuurlijk haar dat helemaal aansluit bij jouw natuurlijke haarkleur. Het verschil is niet te zien.

Bij een heerlijk kopje koffie of een drankje nemen we de tijd om elkaar te leren kennen.
Jouw verhaal staat centraal in de zoektocht naar de juiste oplossing.

Wij van onze kant slaan geen enkele stap over.

  • Wij stellen jou een aantal vragen om te horen waarom je bij LiLBHair langskomt en wat je van ons verwacht.
  • Daarna krijg je een gedetailleerde uitleg over onze werking en jouw mogelijkheden.
  • We vertellen je over de voordelen, maar laten ook de keerzijde van de medaille zien.
  • Je krijgt een heel duidelijk beeld van de kosten van een LiLBHair, zowel in centen als in (verzorgings)tijd.

Maar we bekijken ook het effect van een LiLBHair op je zelfvertrouwen.

  • Wat zou dat zelfvertrouwen met je leven doen?
  • Welk leven zou je leiden door een LiLBHair te dragen? 

De prijs van een LiLBHair is sterk afhankelijk van jouw vraag en behoefte. Het uitkiezen van een LiLBHair is een heel persoonlijk traject. Voor ons is het vooral belangrijk eerst naar jouw persoonlijk verhaal te luisteren.

Zo kunnen we jouw vraag zo duidelijk mogelijk beantwoorden. Maak nu een afspraak voor een vrijblijvende babbel. Je krijgt alle info netjes op een rijtje en je ziet met je eigen ogen wat de mogelijkheden zijn.

Je kan door de huisdokter of dermatoloog haarverlies laat vaststellen. Is dit meer dan 30%, dan heb je recht op een tegemoetkoming van je mutualiteit. De terugbetaling bedraagt € 180.
Bij volledige kaalheid omwille van littekenvorming als gevolg van een radiotherapeutische behandeling, bedraagt de tegemoetkoming voor haarwerken € 270.

Je hoeft enkel jouw medisch voorschrift en je LiLBHair aankoopbewijs in te leveren bij je mutualiteit. Je hebt om de 2 jaar recht op deze tegemoetkoming.

Het vaststellen van een medische nood aan haarwerk, valt buiten de expertise van LiLBHair. We kunnen je uiteraard wel verder op weg helpen en doorverwijzen om van deze tegemoetkoming gebruik te maken.

Hoe lang je jouw LiLBHair kan gebruiken is onder andere afhankelijk van hoe vaak je die draagt. Het spreekt voor zich dat een LiLBHair voor dagelijks gebruik sneller gebruikssporen vertoont dan een haaraanvulling die je enkel bij gelegenheid draagt.

Om langer van je LiLBHair te genieten is het vooral belangrijk die goed te verzorgen.
Gebruik bijvoorbeeld steeds een pasmodel om je LiLBHair op te leggen in plaats van hem zomaar ergens neer te leggen.

Veel hangt ook af van de zorg die je zelf aan jouw accessoire besteedt. Gebruik bijvoorbeeld steeds een pasmodel om je LiLBHair op te leggen in plaats van hem zomaar ergens neer te leggen.

Je komt ook best maandelijks bij ons terug langs om je haaraanvulling met de juiste verzorgingsproducten te laten behandelen. 

Tijdens een eerste gesprek zetten we jouw wensen graag uit tegenover de hoogwaardige kwaliteit van onze producten, zodat we samen een goede inschatting kunnen maken over de levensduur van je LiLBHair.

Op zich behoudt een LiLBHair heel goed zijn model. Het is wel aangeraden om maandelijks langs te komen om jouw LiLBHair te laten verzorgen en het model terug te optimaliseren.
Daarnaast is hangt veel ook af van de verzorging of het gebruik. Als je zorgvuldig de instructies volgt blijft een LiLBHair heel lang in model. 

Je LiLBHair haaraanvulling wordt met clips op je  eigen haar vastgezet. Een heel eenvoudig systeem dat we je haarfijn uitleggen tijdens ons verwenmoment en dat je gegarandeerd snel in de vingers krijgt. 
Zo creëer je in enkele seconden een perfect kapsel en dat is waar we bij LiLBHair naar streven!

Enkele druppels kunnen geen kwaad. Je LiLBHair is dus wel bestand tegen een toevallige regenbui, maar best bescherm je je haar dan met een kap of paraplu. Het is dus niet de bedoeling om met je LiLBHair te zwemmen, te douchen of in bad te gaan. Ook sporten doe je zonder je LiLBHair. 

Na de inspanning kan je wel jouw haaraanvulling terug aanbrengen en zie je er terug uit alsof je net van bij de kapper komt!

Een LiLBHair is een aanvulling die met een systeem van clipjes en spelden op je eigen haar wordt aangebracht. Er komen dus geen lijm, wax of andere bevestigingssystemen aan te pas die je haar beschadigen, zoals dat bijvoorbeeld bij extensions het geval kan zijn. 

Ingrid toont je met plezier hoe je je haartopper in enkele clicks op en af kan zetten