Onze werkwijze

Misschien ben je al helemaal overtuigd van het LiLBHair-concept? Dan valt enkel nog de praktische kant te regelen.
Maar waarschijnlijk heb je nog heel wat vragen, ben je wat terughoudend of weet je helemaal nog niet of een LiLBHair wel iets voor jou is.

In beide gevallen starten we de zoektocht met een vriendschappelijke en vrijblijvende babbel.

Vraag maar raak, laat geen vragen onbeantwoord. Beslis niets op basis van de reacties van de buitenwereld.
Laat je leiden door je eigen overtuiging en volg je hart

Met een LiLBHair ligt de weg naar meer zelfvertrouwen voor je open.. Maak nu een afspraak voor een vrijblijvende babbel.
Wij maken graag tijd voor jouw verhaal

Maak vooraf een afspraak

Dan nemen we de nodige tijd om je persoonlijk en discreet te ontvangen.
Of kom met z’n tweeën. Laat je bijstaan door je partner of beste vriend(in). Met twee zie je meer dan alleen.

Maak een afspraak door Ingrid te bellen op het nummer 0470 79 63 65, door een mailtje te sturen naar info@lilbhair.be of door het formulier op onze contactpagina in te vullen.

Het eerste kennismakingsgesprek

Bij een heerlijk kopje koffie of een drankje nemen we de tijd om elkaar te leren kennen.
Jouw verhaal staat centraal in de verdere zoektocht naar de juiste oplossing.

Via een aantal vragen ontdekken we waarom je bij LiLBHair langskomt en wat je precies verwacht. Daarna krijg je een gedetailleerde uitleg over onze werking en jouw mogelijkheden.
Je krijgt de voordelen te horen, maar ook de keerzijde van de medaille.

Je krijgt een heel duidelijk beeld van de kosten van een LiLBHair, zowel in centen als in (verzorgings)tijd. Maar we bekijken ook het effect van een LiLBHair op je zelfvertrouwen. Wat zou dat zelfvertrouwen met je leven doen? Welk leven zou je leiden door een LiLBHair te dragen?

Neem rustig de tijd

Weet je al zeker dat een LiLBHair helemaal jouw ding is?
Super, dan gaan we gewoon ineens verder.

Heb je nog vragen, bedenkingen, bezwaren,…? Geen nood, je hoeft niet direct te beslissen. We maken goede afspraken over de volgende stap en hoe we contact houden.

Wij zijn overtuigd van een LiLBHair. We hebben zelf het hele traject meegemaakt en de impact ervaren. Het is een proces dat iedereen op eigen tempo moet kunnen doorlopen.

Ga je ervoor?

 Je eigen LiLBHair! Yes!

Je komt opnieuw langs en we leggen alle materialen en kleuren vast. We meten een aantal zaken op afhankelijk van de uitvoering.
Tijdens een volgende afspraak nemen we de tijd om je LiLBHair te leren aanbrengen en onderhouden. Het aanbrengen vergt wat oefening, maar je krijgt het snel in de vingers. De juiste nazorg is heel belangrijk voor de levensduur van je LiLBHair. Je ontvangt een duidelijk stappenplan op papier. Dan volgt ‘le moment suprême’. Na het wassen, drogen en stylen van je eigen haar, wordt je LiLBHair aangebracht en mee gestyled. Zo stap je buiten met een perfect nieuw kapsel dat je nadien zelf wanneer je het wil in enkele seconden kan creëren.

We houden contact

We hechten heel veel belang aan nazorg.
Zowel voor je LiLBHair als voor jou.

Deel jouw ervaringen en eventuele vragen met ons. Je kan ons steeds bereiken als iets onduidelijk is of als je ergens over twijfelt.

Vraag maar raak

LAAT GEEN VRAGEN ONBEANTWOORD. BESLIS NIETS OP BASIS VAN DE REACTIES VAN DE BUITENWERELD.
LAAT JE LEIDEN DOOR JE EIGEN OVERTUIGING EN VOLG JE HART.

Met een LiLBHair ligt de weg naar meer zelfvertrouwen voor je open. Maak nu een afspraak voor een vrijblijvende babbel. Wij maken graag tijd voor jouw verhaal.

Mooi, meer en beter haar in een handomdraai

De vraag die ons meest wordt gesteld is ‘Hoe doe je dat toch zo snel, dat op en top afgewerkt kapsel?’

Als bezieler, grote fan en gebruiker van het eerste uur is Ingrid wel de aangewezen persoon om het je te tonen. Ze laat het je graag zien, meerdere keren als je twijfelt en dan nog een paar keer voor de zekerheid. 

Ingrid toont je met plezier hoe je je haartopper in enkele clicks op en af kan zetten