Over LiLBHair

Met veel plezier blikt Ingrid Berckmoes terug op meer dan 45 jaar leuke kapsels, fijne verhalen en warmhartige mensen in haar kapsalon te Zele. Haar passie voor haar en een luisterend oor bracht haar dicht bij iedereen die al plaatsnam in haar kappersstoel. Mensen zien vertrekken met mooi, meer en beter haar, maar vooral met groeiend zelfvertrouwen, schenkt haar de grootste voldoening.

In 2019 ontwikkelde ze LiLBHair om nog meer mensen te helpen om zelfverzekerd de wereld in te stappen. Ann Van Gent ondersteunt LiLBHair al van bij het begin met het in de markt zetten van de haaraanvullingen. Niet alleen als marketeer, maar ook als trotse ambassadrice van het merk. 

Op 1 april 2024 nam zij de fakkel van Ingrid over. Met tonnen enthousiasme zet zij haar schouders onder LiLBHair om het levenswerk van Ingrid verder te zetten. En om ook jou meer zelfvertrouwen te geven door mooi, meer en beter haar.

Over onze haartoppers

LiLBHair, dat zijn haaraanvullingen van echt haar. Alle materialen zijn 100% natuurlijk. Ze worden met de grootste zorg uitgekozen volgens de wensen van de drager. Zo krijgt jouw LiLBHair zijn naturelle uitstraling en sluit hij perfect aan bij jouw persoonlijkheid.

Je LiLBHair aanbrengen gaat gemakkelijk en snel. In enkele seconden klik je jouw LiLBHair vast in je eigen haar. Je hebt instant je gewenste kapsel. Je ziet er altijd stralend uit. Je haar blijft in model en behoudt volume.

Van waar de naam LiLBHair? Ingrid haalde inspiratie bij de namen van haar kleinkinderen: Lily en Berten. Dit toont aan hoeveel liefde er in dit project zit.

Team LiLBHair

Het LiLBHair-team

Hoe begin je eraan om een LiLBHair uit te kiezen? Doe dit in elk geval niet alleen. Laat je begeleiden door ons gespecialiseerd team. Je persoonlijke LiLBHair-assistent is er voor jou van de eerste babbel tot de finishing touch. Ze legt haarfijn uit hoe je je LiLBHair aanbrengt en onderhoudt.

Je verhaal is voor ons heel belangrijk. Op basis hiervan gaan we voor de materialen die bij je persoonlijkheid, levensstijl en wensen passen. Zo is je LiLBHair helemaal ‘jij’.

Geniet tijdens het eerste bezoek van een heerlijk verwenmoment terwijl we je kapsel helemaal in orde brengen. Ook nadien zijn we er voor jou met raad en daad.

Onze Missie

LiLBHair, dat zijn haaraanvullingen van echt haar. Alle materialen zijn 100% natuurlijk. Bij het uitkiezen van de materialen staan jouw wensen centraal. Zo krijgt jouw LiLBHair zijn naturelle uitstraling en sluit hij perfect aan bij jouw persoonlijkheid.

Het vraagt maar enkele seconden om je LiLBHair zelf in je eigen haar aan te brengen. Creëer zo met gemak je gewenste kapsel. Kom altijd goed voor de dag met haar dat in model blijft en volume behoudt.

Onze missie: je zelfvertrouwen naar een hoger niveau tillen.

Mooi, meer en beter haar in een handomdraai

Natuurlijk krijgen we regelmatig de vraag ‘hoe werkt dat dan precies?’ Hoe zet je een LiLBHair op en af? Hoeveel tijd ben je ermee kwijt? Hoe zorg je ervoor dat je haartopper op z’n plaats blijft? 

We tonen het je graag voor!

Als trouwe fan en LiLBHair gebruiker van het eerste uur, is Ingrid dé aangewezen persoon om jou doorheen dit eenvoudige proces te leiden. Ze toont het je met veel plezier een aantal keer en zelfs nog eens voor de zekerheid!

Ingrid toont je met plezier hoe je je haartopper in enkele clicks op en af kan zetten