Lieze, schoonheidsspecialiste en ontwerpster van fantasiejuwelen

Ikzelf heb heel fijn haar maar wou al lang een volumineus kapsel hebben. Als ik ‘s morgens mijn haar brush, ligt het tegen de middag echer al weer plat.

Ik ontmoette Ingrid op een evenement en ging nadien langs bij LiLBHair in Zele. Al vanaf het eerste moment zag ik dat de haartopper mijn ding was. Intussen heb ik 3 haartoppers in verschillende modellen, lengtes en kleuren. Het is een fantastisch product. Je bent direct op en top klaar om naar een feest te vertrekken zonder tijd aan de kapper te besteden. In 6 klikken staat de haartopper op en voel ik me mooi. De hele dag door.

Ook de reacties van de omgeving zijn fantastisch. Als schoonheidsspecialiste zie ik veel mensen. Het is heel leuk dat ik veel waardevolle complimenten krijg over mijn haar. Ook van vrienden, familie en mijn eigen man. De haartopper valt helemaal niet op. Eerst had ik hier mijn twijfels over, maar de LiLBhair is heel naturel. Je voelt niet dat je hem aan hebt en niemand ziet het. Zelfs als je eens door je haar woelt of door de wind loopt.

Ingrid toont je met plezier hoe je je haartopper in enkele clicks op en af kan zetten