Noël, financieel directeur en de liefste opa

Ik ben Noël en ik heb sinds mijn 35ste last van haarvermindering. Ik had het daar moeilijk mee, maar uiteindelijk heb ik me bij de situatie moeten neerleggen. Ik zag geen andere oplossing want ‘een pruik’ dat kan je toch niet dragen als man. Uit schrik voor de reacties van vrienden, collega’s, familie bleef ik met mijn uitdunnend haar rondlopen en werd ik dag na dag onzekerder.

Op een dag kwam mijn vrouw, heel voorzichtig en subtiel, met de vraag of ik toch niet gelukkiger zou zijn met een weelderige haarbos. Natuurlijk wel. Dankzij de steun van mijn echtgenote ben ik naar LiLBHair gestapt om hulp te vragen.

Ik ben nu ontzettend blij en verheugd met mijn haaraanvulling van LiLBHair. Van alle mensen om wie ik schrik had voor de reacties, kreeg ik complimenten, bewonderende blikken en een schouderklopje om mijn moed het taboe te doorbreken. Een aantal mannen spraken me aan om meer uitleg te vragen, want ook zij kampen met diezelfde onzekerheid over hun haar.

Maar weet je wat me nog het meest verheugt? Ik herken mezelf terug in de spiegel. Wat een zalig gevoel. En eigenlijk heb ik er wel spijt van dat ik niet vroeger mijn vooroordelen opzij geschoven heb.

Ingrid toont je met plezier hoe je je haartopper in enkele clicks op en af kan zetten