Jeannine, werkzaam in de horeca en hartsvriendin van Linda

Ikzelf dacht eerst dat het niet nodig was om iets aan mijn dunnend haar te doen. Ik had het idee helemaal afgeschreven totdat ik op Facebook een publiciteit zag van LiLBHair. Ik heb mijn vriendin Linda op sleeptouw genomen. Voor advies, maar al met de stille hoop dat ze zelf ook gewonnen zou zijn voor het idee. En ik zocht ook een bevestiging, maar had die eigenlijk niet nodig. Want ik zag mezelf tijdens het pasmoment bij LiLBHair ineens 10 jaar verjongen. Ik heb geen moment getwijfeld en was onmiddellijk 100% overtuigd. Ik krijg niet 1 compliment, maar ik krijg er echt dagelijks.

Ik werk in de horeca en krijg veel mensen over de vloer. Echt iedereen geeft complimenten. Zelfs vriendinnen zien het niet. Ze denken dat ik net van de kapper kom. Ook als ik ga salsadansen blijft de haartopper mooi zitten en ziet niemand dat ik dit aan heb.

Ik ben heel gelukkig. Vroeger had ik echt het gevoel dat ik voorbijgelopen werd op straat. Sinds ik de topper draag, ben ik terug zichtbaar. Voor mannen én vrouwen.

Ingrid toont je met plezier hoe je je haartopper in enkele clicks op en af kan zetten