Delphine, CEO en mama

Ik ben Delphine, CEO van een metaalverwerkend bedrijf. Ik heb een schattige dochter en een echtgenoot waarvan ik zielsveel hou.
De zorg voor ons kindje, een partner die ik graag laat in zijn sportieve en sociale uitdagingen en een job van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat, waarvan 4 dagen per week in het buitenland, maken het voor mij vaak erg druk, té druk. Als vrouw in een mannenwereld, wil ik er dagelijks goed uitzien. Maar om mijn job in alle veiligheid uit te voeren, draag ik per dag, minstens 3 uur lang een helm. 

Elke middag ga ik lunchen, ’s avonds heb ik vaak een zakendiner. Op hotel rest me weinig tijd om te ontspannen in een lekker warm badje. Af en toe kan ik daar echt naar snakken. Ik spring dan vlug onder de douche, droog mijn haren met de handdroger van het hotel – wat alweer veel te lang duurt – om daarna met half natte haren de taxi in te springen, op weg naar het restaurant. Ik voel me helemaal niet zelfzeker en hoop dat niemand mijn flutkapsel opmerkt. 

Maar sinds kort neem ik op elke korte of langere zakentrip mijn LiLBHair mee. Gewoon geweldig!
Voortaan heb ik wel tijd om op hotel een badje te nemen en te genieten van de verzorgingsproducten die me aangeboden worden.
Ik klik mijn haaraanvulling op mijn eigen handgedroogde haren en in een mum van tijd ziet mijn kapsel eruit alsof ik van bij de kapper kom.

Vroeger kreeg ik geen complimentjes en dacht ik dat dit kwam doordat ik in een harde zakenwereld werk waar aan uiterlijk weinig aandacht wordt gegeven.
Maar ondertussen krijg ik steeds vaker de vraag hoe ik het klaarspeel om zo snel presentabel op het zakendiner te verschijnen.

Met veel plezier en zonder schroom vertel ik hen mijn geheim: een haaraanvulling van LiLBHair.

Ingrid toont je met plezier hoe je je haartopper in enkele clicks op en af kan zetten