Terug een vol kapsel na een hormonale behandeling

Terug een vol kapsel na een hormonale behandeling. Vul je dunnend haar aan met een haartopper en krijg terug een vol kapsel.

De hormonen. Er wordt wel eens lacherig over gedaan. Ze heeft weer last van haar hormonen. Maar er is niet grappigs aan. Hormonen zijn stoffen die zowel je lichamelijke als mentale gezondheid bepalen. Die stoffen zijn er en je kan ze niet wegnemen. De stemmingswisselingen, haaruitval en andere ongemakken zijn voor jou minstens even vervelend als voor je omgeving. Want je hebt er geen controle over. Het enige wat je kan doen is je laten bijstaan om je hormonale balans te herstellen. En om de symptomen waar je wel controle over hebt aan te pakken. Hormonale problemen of behandelingen zijn nefast voor je volle haardos. Je haar valt sneller uit dan dat het terug groeit. Blijf zeker niet met de handen in het haar zitten. Vul je dunnend haar aan met een haartopper en krijg terug een vol kapsel na je hormonale behandeling.

Haaruitval en hormonen
 

Haren zijn vaak een weerspiegeling van de algemene toestand van je gezondheid. Futloos en dunner wordend haar zijn een teken aan de wand. Zo spelen hormonen een belangrijke rol bij haaruitval. De verstoorde hormoonbalans brengt je haarfollikels uit evenwicht. Met alle gevolgen van dien. Daar waar je doorgaans 100 haren per dag verliest, gaat dit bij extreme haaruitval tot wel 400 haren per dag. Je haar dunt zienderogen uit. Je hoofdhuid wordt zichtbaar.

Hormonale oorzaken van haaruitval
 

Er zijn heel wat natuurlijke aandoeningen die leiden tot een verstoorde balans van onze hormonen. Denk aan zwangerschap, menopauze of schildklieraandoeningen. Maar ook hormonale behandelingen eisen hun tol. Hormonen innemen bij behandelingen voor vruchtbaarheid, menopauze of kanker laten de balans overslaan. Veel kans dat je hierbij last krijgt van haaruitval.

Toch een vol kapsel bij hormonaal haarverlies
 

Een verstoorde hormonenbalans uit zich vaak in vage klachten. En merk je meestal pas op als het al veel te laat is. Jouw haar zal niet snel terug groeien. Pak dit dus van bij het begin aan. Dun haar is een aanslag op je zelfvertrouwen. Vat de koe bij de hoorns en kijk direct voor een haartopper. Dit zal je veel tijd en mentaal leed besparen. Jouw eigen haar is de basis waar je de haartopper aan vastklikt. En zo heb je onmiddellijk een kapsel met volume. Hoe zien anderen dit? Alsof je vers van de kapper komt. Straal en laat je niet klein krijgen door je hormonen.

Raken de hormonen niet onder controle? Met je kapsel lukt dit wel! Neem contact op voor LiLBHair voor jouw unieke haartopper.

Ingrid toont je met plezier hoe je je haartopper in enkele clicks op en af kan zetten