Tip 1: Hoe krijg je in een mum van tijd dat net-van-de-kapper gevoel?

Iedereen houdt van het net-van-de-kapper-gevoel. Je haar ligt perfect, het glanst en je kapsel voelt licht aan. Maar na een nachtje slapen is dat gevoel snel voorbij. Jouw haar heeft de hele nacht op je kussen gelegen. Bij het opstaan is de vorm anders en krijg je het moeilijk opnieuw in de plooi. Of je gaat na je kappersbezoek sporten en na een uurtje zie je al niet meer dat je net van de kapper komt.

Gelukkig bestaat er een oplossing om toch in enkele klikken dat net-van-de-kapper-gevoel te krijgen. De haaraanvulling van LiLBHair klikt eenvoudig vast aan je eigen haar. De LiLBHair is zodanig gestyled dat het kapsel perfect in vorm blijft. Deze haaraanvulling bestaat volledig uit natuurlijk haar, waardoor het licht is en zacht aanvoelt. De kleur en glans blijven en je voelt je direct alsof je net van de kapper komt.

Heb je dun haar, heb je direct na het sporten een belangrijke meeting of ga je na een lange werkdag op stap met je vriendinnen? Je klikt je LiLBHair vast en hebt in enkele seconden een piekfijn kapsel.

Een LiLBHair haartopper, iets voor jou? Boek een van onze pasmomenten in Zele of Waregem.

Mis geen enkele hairfashion tip en volg ons op Facebook en Instagram.

Ingrid toont je met plezier hoe je je haartopper in enkele clicks op en af kan zetten