Ontdek de haartopper voor meer of minder volume in je haar

Na regen komt zonneschijn. Na chemo komt weer haar. Gebruik de haartopper voor een vol kapsel na je chemobehandeling.

Het gewenste haarvolume is heel persoonlijk. Sommigen huiveren ervan dat het perfect gebrushte kapsel een uur na het bezoek aan de kapper alweer plat ligt. Anderen gaan dan weer hun haar als een gek te lijf met de stijltang, om het toch maar wat platter en rechter te krijgen. Het is een persoonlijke voorkeur. Maar ook een enorme bron van frustratie. Wat als we je vertellen dat je in enkele klikken het kapsel met het perfecte volume kan hebben? Dag in, dag uit. Klinkt dit je als muziek in de oren? Ontdek de haartopper voor meer of minder volume in je haar. 

De lange carré haartopper die steeds perfect recht valt

We gaan eerst even langs bij de liefhebbers van de stijltang. Hoe mooi is een perfect gestijld kapsel, met natuurlijk volume door de hoeveelheid haar. Zonder poespas. Stijlvol en strak. Casual en toch vol klasse. De haartoppers van Laetitia en Ellen tonen dat wat meer volume niet extreem hoeft te zijn. Wist je dat deze haartoppers altijd zo in vorm blijven? Geen plots opkrullende punten na een spatje regen. Geen vervelende uitschieters. Wel altijd mooi recht haar. 

De volumineuze haartopper met hoog rock’n roll gehalte

Mag het al eens wat gewaagder zijn? Ga dan zoals Thammy voor een haartopper met extreem veel volume. Je bent een vrouw met pit. En dat mag gezien worden. Ook deze haartopper blijft altijd zijn vorm behouden.

De instant haartopper als perfecte aanvulling voor futloos haar

Je hebt het druk, maar komt graag mooi voor de dag bij een meeting of een avondje uit. Je haar is niet mis, maar het mist fut. Brushen is een hele opgave. En enkele uren later is er niets meer van te zien. Doe net als Ann en Lieze iets aan deze frustratie. De LiLBHair haartopper geeft hen in enkele klikken het perfecte kapsel om klanten te ontvangen of vrienden te ontmoeten. Tijdsbesparend én een boost voor het zelfvertrouwen.

De haartopper die je dat heerlijke gevoel van bij de kapper geeft

Haarproblemen kunnen extreem zijn. Van nauwelijks tot geen haar meer. Dat raakt je als vrouw op vele vlakken. Je zelfvertrouwen krijgt een deuk. En je ervaart niet meer dat zalige gevoel van het bezoek aan de kapper. Of toch wel? Ellen, Marleen en Nancy vonden de oplossing. Dankzij hun haartopper genieten ze om de paar weken terug van dat zalige kappersbezoek. En gaan ze vol zelfvertrouwen terug naar huis. Met het haarvolume dat zij willen. Zo voelen ze zich terug op en top vrouw.

Bel LiLBHair en vind jouw haartopper met het perfecte volume.

Mis geen enkele hairfashion tip en volg ons op Facebook en Instagram.

Ingrid toont je met plezier hoe je je haartopper in enkele clicks op en af kan zetten