Is een haartopper met echt haar duur?

De ene haartopper is de andere niet. Net zoals elk product komen haartoppers er in verschillende soorten. Zo maakt het type haar een groot verschil. Is een haartopper met echt haar duur? Je betaalt uiteraard meer dan voor een haartopper met synthetisch haar. Maar daar komt wel de hoogstaande kwaliteit en de unieke service bij. En dit is voor een drager van een haartopper van cruciaal belang.

5 grote voordelen van een duurdere haartopper met echt haar

 • Je zou vergeten dat je een haartopper op hebt.

Haartoppers met synthetisch haar voelen soms zwaar aan. Bij echt haar heb je dat niet. Het gewicht van het echte haar is hetzelfde als ons haar. Je hoofd is dit gewoon. Hierdoor voel je helemaal niet dat je hem aan hebt. Je zou zelfs vergeten om de haartopper af te doen als je gaat slapen.

 • Het echte haar van de haartopper heeft een natuurlijke uitstraling.

Alsof je net van de kapper komt. Zo zie je eruit als je jouw haartopper op zet. Zien anderen het? Ja, ze zien dat je straalt. Zien ze dat het een haartopper is? Nee, helemaal niet. Het is perfect gestyled en valt volledig natuurlijk.

 • De haarkleur van de haartopper krijgt hetzelfde kleur als jouw haar.

Haartoppers van natuurlijk haar zijn perfect te kleuren. Met dezelfde kleuring als jouw haar. Een haartopper vult je eigen haar aan. Het is dus heel belangrijk dat dit perfect bij elkaar aansluit. Het kleuren en stylen gebeurt dus volledig in lijn met je eigen haar.

 • Ook door weer en wind blijft de haartopper in topvorm.

Met een haartopper met echt haar zie je er nooit verwaaid uit. Kom je in een fikse windvlaag terecht? Of doe je een ritje met de fiets of de cabrio? Niet erg. Je haartopper veert direct terug in zijn oorspronkelijke vorm.

 • De haartopper met echt haar is perfect te stylen en te brushen.

Kwalitatieve haarwerken zijn een echt vak. Ga dus voor een haartopper met echt haar die de experts stylen en brushen tot een echt pareltje. Ware het niet dat de haartopper op een pasvorm staat, je zou denken dat het een echt kapsel is. Dat is de grote sterkte van een haartopper met echt haar.

 • Met de haartopper met echt haar trek je de duurzame kaart.

Echt haar is een product van de natuur. In tegenstelling tot de haartopper met synthetisch haar, die zowel tijdens de productie als na het gebruik het milieu zwaar vervuilt. Sowieso voelen we ons beter bij natuurlijke producten. Dat is ook het geval bij deze haartoppers.

 • Echt haar gaat langer mee dan synthetisch haar.

Hoe je het ook draait of keert. Synthetisch haar blijft plastic. Na verloop van tijd gaan de punten verslijten. Dat versterkt het kunstmatige uitzicht en maakt de haartopper klaar voor de vuilbak. Voor een haartopper met echt haar betaal je meer, maar krijg je ook veel meer in de plaats. De haartopper gaat langer mee. Indien nodig is hij vlot te herstellen of is het haar herbruikbaar voor andere toepassingen.

Enkele getuigenissen over de haartopper van LiLBHair

Nancy draagt al 13 jaar een haartopper. Haar eerste haartoppers waren gemaakt van synthetisch haar. Hoewel Nancy al heel tevreden was met het resultaat, ontdekte ze ook wat minpunten. Zo was het netje van deze haartoppers zichtbaar bij de haarscheiding. En dat nam direct de natuurlijke uitstraling weg. Sinds ze LiLBHair ontdekte, is Nancy grote fan. Zowel van de haartopper zelf als van de beleving: “Elke 5 weken ga ik langs om mijn eigen haar te laten kleuren en om mijn haartopper te brushen. Sabine straalt zo’n rust uit. Ze zijn echt met je bezig. Hun spontaniteit geeft je een goed gevoel. Je krijgt een lekker koffietje en een luisterend oor. Bovendien is de haartopper echt van hoge kwaliteit. Die betaal je wel, maar het is meer dan de moeite waard.”

Nog enkele veel gehoorde reacties van de dragers van een haartopper met echt haar.

 • Ik zie er op slag 10 jaar jonger uit.
 • Waw!
 • Ik krijg dagelijks complimenten.
 • De LiLBHair is als een tweede huid. Je voelt niet dat je een haartopper aan hebt.
 • Met mijn haartopper voel ik me zelfzeker en mooi.
 • Het is terug genieten van dat gevoel van bij de kapper te zitten.
 • De haartopper van LiLBHair is meer dan zijn geld waard.

 

Maak een afspraak bij LiLBHair voor jouw haartopper met echt haar.

Mis geen enkele hairfashion tip en volg ons op Facebook en Instagram.

Ingrid toont je met plezier hoe je je haartopper in enkele clicks op en af kan zetten