Waarom kiezen voor een echt-haar topper na kanker?

Haaruitval is een onvermijdelijk gevolg van de behandeling tegen kanker. Chemotherapie gaat algemeen de haarwortel aantasten. Bij radiotherapie gaat het over lokale haaruitval op de plaats van de bestralingen. Na de laatste behandeling duurt het een drie- tot viertal weken voor het haar terug begint te groeien. Maar de wortels blijven aangetast. Dit betekent dat je haar niet altijd terug groeit zoals voordien. Je haar is dunner, de kleur is anders, je hebt plots krullen in plaats van recht haar. Het kan allemaal. Laat je niet overvallen door onzekerheid. Je bent jezelf en wil dit ook uitstralen naar de buitenwereld toe. Meer nog, je moet dat uitstralen. Kies voor een haaraanvulling op maat met echt haar.

Wat is een haaraanvulling of topper?

 

Een haaraanvulling of topper is een haarstuk dat op je bestaande haar vastgeklikt wordt. Jouw bestaande haar en aanvulling vormen een harmonieus geheel. Hierdoor krijg je een natuurlijke look zonder te zien dat je een haaraanvulling draagt. De haaraanvulling is gekleurd en gestijld op maat en valt altijd perfect in plooi. Zo zie je er in enkele seconden uit alsof je vers van de kapper komt. Het is snel, eenvoudig en mooi.

5 redenen om voor een topper met echt haar te gaan
 

1. Synthetische haren hebben een vast kleur. Je kan er niet voor kiezen je topper te laten kleuren in de kleur die bij jouw haar past. Ook de stijl valt niet aan te passen. Krullen zijn krullen. Recht is recht. Bij een topper met echt haar zijn de mogelijkheden om te kleuren of stijlen even ruim als met echt haar.

2. Echt haar is pakken minder gevoelig voor warmtebronnen. Je zal het maar meemaken dat je te dicht bij een warmtebron komt en dat je haaraanvulling plots krult. Zelfs bij dagdagelijkse dingen als bij stoom van kokend water als bij het openen van de oven loop je dit risico. Met echt haar heb je dit probleem niet.

3. Een topper met echt haar is veel gemakkelijker in onderhoud dan een topper met synthetisch haar. Klitten in een synthetische pruik zijn nefast.

4. De investering in een topper met echt haar is hoger, maar duurzamer. Bij het maken van je haaraanvulling met echt haar worden geen synthetische vezels gemaakt. Hiermee spaar je in eerste instantie het milieu. Maar op het einde van de rit spaar je ook je centen. Synthetische haaraanvullingen ga je veel sneller vervangen. De topper met echt haar heeft een lange levensduur. Tel alles samen en dan kom je met je topper van echt haar goedkoper uit.

5. Echt haar is een natuurlijk product. Een topper met natuurlijk haar is dus de enige garantie op een natuurlijke look.

Neem contact op met LiLBHair voor meer informatie over een topper met echt haar.

Een haartopper vrijblijvend uitproberen? Dat kan op onze pasmomenten in Zele of Waregem.

Mis geen enkele hairfashion tip en volg ons op Facebook en Instagram.

Ingrid toont je met plezier hoe je je haartopper in enkele clicks op en af kan zetten