Waarom een 2de haartopper nu bestellen slim is

Je hebt goede ervaringen met je haartopper. Je voelt je goed in je vel. Je kapsel ligt altijd goed. Hou dit zo en bestel je 2de haartopper.

Ontdek hier waarom een 2de haartopper nu bestellen slim is. Je hebt alleen maar goede ervaringen met je haartopper. Je straalt. Je voelt je goed in je vel. Je kapsel ligt altijd goed. Hou dit zo en bestel je 2de haartopper. Lees hier 5 redenen om hier niet langer mee te wachten.

1. Laat je niet verrassen door onvoorspelbare leveringstijden van de haartoppers.

Afgelopen crisis heeft ons geleerd dat de leveringstijden fel kunnen uitlopen. Is je eerste haartopper dringend aan vervanging toe? Dan loop je het risico dat het een tijdje zonder haartopper moet doen. En dat wil je uiteraard absoluut niet. Tijdig bestellen is de boodschap.

2. Steeds een haartopper, ook als er ene in onderhoud is.

Om zijn topvorm te behouden, heeft een haartopper op geregelde tijdstippen een onderhoud nodig. Je brengt je haartopper binnen bij LiLBHair en wij verzorgen jouw haartopper tot in de puntjes. Dat vraagt natuurlijk een beetje tijd. Heb je er twee, dan kan je tijdens het onderhoud jouw andere haartopper dragen. Handig toch? Bestel hem snel en val nooit zonder.

3. Ervaar nog meer dat vers van de kapper gevoel door je haartoppers af te wisselen.

Jouw kapsel weerspiegelt jouw persoonlijkheid. Klassiek, temperamentvol, eigentijds, … Je haartopper bepaalt voor een groot deel jouw stijl. Hoe leuk is het als je af en toe eens kan wisselen. Ga je vaak naar de kapper met het idee om eens iets helemaal anders te doen? Of hou je ervan om twee kapsels zonder extreme verschillen af te wisselen? Gewoon om regelmatig het gevoel te hebben dat je net van de kapper komt? Ga dan zeker voor een tweede haartopper en straal bij elke gelegenheid. Wissel van kleur. Ga in enkele klikken over van krullend naar stijl haar. Eens langer en eens korter. Dat kan allemaal met twee haartoppers.

4. Zelfvertrouwen gaat boven alles.

Zelfzorg is niet alleen eens naar de wellness gaan of een uitstapje doen met de vrienden. Zelfzorg is ernaar streven om je dag in dag uit goed in je vel te voelen. Om zelfvertrouwen te hebben. Het is iets persoonlijks. Bij iedereen is zelfzorg anders. Maar wat wel bij iedereen helpt is er goed uitzien. Leuke kleren, er verzorgd uitzien, een mooi kapsel. En de complimenten die daaruit volgen. Daar fleurt iedereen van op. Investeer in jezelf en in je welbevinden. Dankzij je tweede haartopper zie je er altijd stralend uit.

5. De prijs van je haartopper stijgt vanaf 2023 onvermijdelijk.

LiLBHair is een grote afnemer van haartoppers. Tot nu toe kregen we hierdoor goede prijzen bij onze leveranciers. Maar dat kunnen we voor de toekomst niet meer garanderen. Alle prijzen stijgen. Ook die bij onze leveranciers. In 2023 komt er dus ook bij LiLBhair een prijsstijging aan. Bestel dus nog in 2022 jouw tweede haartopper.

Maak nu een afspraak voor jouw tweede LiLBHair haartopper.

Ingrid toont je met plezier hoe je je haartopper in enkele clicks op en af kan zetten