Veelgestelde vragen over de LiLBHair haartopper

Ontdek hier de antwoorden op enkele veelgestelde vragen over de LiLBHair haartopper. Een haartopper is voor velen onbekend terrein.

Ontdek hier de antwoorden op enkele veelgestelde vragen over de LiLBHair haartopper. Een haartopper is voor velen onbekend terrein. En onbekend is onbemind. Neus zeker eens door deze blog om het concept van de haartopper beter te leren kennen. Want eens gekend is de haartopper een heel bemind product. Steeds een perfect kapsel lijkt een droom. De LiLBHair haartopper maakt deze droom waar.

Is een LiLBHair haartopper hetzelfde als een pruik?

Nee, een haartopper is niet hetzelfde als een pruik. Bij een pruik wordt het volledige hoofd bedekt. Je krijgt een compleet ander kapsel. Heb je nog haar? Dan zit je bestaande haar helemaal weggestopt onder de pruik. Een haartopper gaat net wel het bestaande haar laten zien. De LiLBHair vult je haar aan voor meer volume, het verbergen van kale plekken of het aanpakken van dun haar. Deze haartopper is trouwens sowieso uit natuurlijk haar vervaardigd. We gebruiken geen synthetische haren. Dit alles geeft de haartopper een minder opvallende en heel natuurlijke uitstraling.

Hoe kies je de juiste LiLBHair haartopper?

Het sleutelwoord bij de haartopper is passen. Je kiest een LiLBHair niet zomaar als een product uit de supermarkt. Enkel door het effect te zien kan je kiezen. Voor het pasmoment houden we een gezellige babbel bij een potje koffie. Wat beweegt jou om voor een haartopper te gaan? Wat verwacht je van de haartopper? Heb je twijfels, zo ja, welke? Dit zijn slechts enkele zaken die ons een duidelijker beeld geven. Daarna gaan we aan de slag om jouw droomhaartopper te vinden. Passen, aanpassen, vergelijken. We zien steevast blije gezichten, zeker als je de haartopper vindt die je doet stralen. Weet ook dat de haartopper nog volledig op jouw maat gestyled wordt. De haartopper bestaat uit echt haar. Hiermee kunnen we dus net hetzelfde doen als met het haar op je hoofd.


Hoe zit het met het aanbrengen en losmaken van de LiLBHair haartopper?

De haartopper hangt met clips vast aan je bestaande haar. Als je jouw LiLBHair gaat ophalen, nemen we even de tijd om dit een aantal keer te doen. Je zal zien dat je dit razendsnel onder de knie krijgt. Het neemt slechts enkele seconden van je tijd om eruit te zien alsof je net van de kapper komt. Losmaken is even eenvoudig. Plaats je haartopper steeds op de voorziene steun om de vorm te behouden. In een handige draagzak neem je jouw LiLBHair overal mee naartoe.

Maak nu je afspraak bij LiLBHair en ontdek het gemak van de haartopper.

 

Ingrid toont je met plezier hoe je je haartopper in enkele clicks op en af kan zetten