Steeds een perfect kapsel, zelfs bij herfstweer

Door de wind, door de regen. Dwars door alles heen blijft je LiLBHair haartopper in vorm. De herfst is geen nachtmerrie meer voor je haar.

Door de wind, door de regen. Dwars door alles heen blijft je LiLBHair haartopper in vorm. De herfst is een nachtmerrie voor je haar. Je houdt na je kappersbezoek je verse kapsel met moeite 10 minuten mooi als het herfstweer toeslaat. De wind slaat er genadeloos in. Enkele regendruppels helpen het helemaal om zeep. Niets aan te doen, denk je? Toch wel. Met een LiLBHair haartopper heb je steeds een perfect kapsel, zelfs bij herfstweer.

De LiLBHair haartopper geeft je kapsel volume en vorm

Ken je de LiLBHair al? Dit is een haartopper die je aan je eigen haar vastklikt. De haartopper is vooral gekend bij mensen met dun haar of andere problemen. Maar de haartopper is er niet enkel voor hen. Die is er voor iedereen die er graag goed uitziet zonder urenlang te moeten stylen. Je haartopper geeft jouw kapsel extra volume. Bovendien worden de natuurlijke haren van de haartopper gekleurd en gestyled volgens je bestaande haar. Zo gaan de haren van jouw kapsel en van de LiLBHair haartopper perfect in elkaar op. Het aanbrengen van de LiLBHair gebeurt met clips. Zo heb je in enkele tellen direct een perfect kapsel voor je werk, dat feest of dat avondje uit. Niemand ziet dat je een haaraanvulling draagt. Enkel jij weet het.

In weer en wind een kapsel in vorm

Het is hondenweer. Wat nu? Geen probleem voor je haartopper. De clips houden de haartopper perfect op zijn plaats. En de wind en regen hebben geen effect op de vorm. Eens je binnen bent, schud je alles even terug. Zo ziet je kapsel er direct piekfijn uit. Iets wat onmogelijk is met enkel en alleen je eigen haar.

Hoe vind je een haartopper?

Wil je ook steeds een perfect kapsel, zelfs bij stormachtig herfstweer? Maak dan een afspraak bij LiLBHair. We luisteren, zoeken en passen. Een leuk me-time moment waar je instant een goed gevoel bij krijgt. Is de keuze gemaakt? Dan doen we alles bij je bestaande kapsel passen. Bij het ophalen vertrek je stralend met de altijd in vorm blijvende haartopper. Naturel en mooi.

Maak een afspraak met LiLBHair voor een perfect kapsel bij regenweer.

Ingrid toont je met plezier hoe je je haartopper in enkele clicks op en af kan zetten