Razendsnel partyproof met jouw LiLBHair

Wat je vooral niet wil is een hoop frustraties door dat weerbarstige haar. Te plat, te dun, te gewoontjes.

Kijk je ook uit naar dat gelukzalige gevoel om je net dat tikkeltje extra op te maken voor de feestdagen? Pas dan is het kerst- en eindejaarsgevoel compleet. Of zo hoort het toch te zijn. Wat je vooral niet wil is een hoop frustraties door dat weerbarstige haar. Te plat, te dun, te gewoontjes. Zelfs na een uur brushen en stylen is het resultaat helemaal niet wat je wil. Je kerst of eindejaar start met stress in plaats van met fun.

Maak hier korte metten mee. Want je bent razendsnel partyproof met jouw LiLBHair. Enkele klikken en je kapsel is perfect.

Jouw LiLBHair geeft je het perfecte volume zonder brushen

De LiLBHair geeft jouw kapsel onmiddellijk het volume alsof het net gebrusht is. En nog beter: de haartopper blijft de hele tijd zo volumineus. Even losgaan op de dansvloer? Enkele regendruppels trotseren op weg naar de feestlocatie? Geen probleem. Je kapsel blijft constant perfect in vorm.

Meer schwung met meer lengte in je LiLBHair

De LiLBHair is een aanvulling op je eigen haar. Toch kan je met je haartopper gerust wat langer gaan. Zo heb je ineens een volledig andere look, zonder dat iemand opmerkt dat je een haartopper aan hebt. Geen vervelend gedoe met extensions. Geen urenlange kappersbezoeken. Enkele klikken en je LiLBHair doet zijn werk.

Glamoureuze LiLBHair met krullen

Altijd al gedroomd van een echt filmsterrenkapsel met krullen? Ga dan even met de krultang door je haartopper. Je leest het goed. Dankzij het 100% natuurlijke haar kan je jouw LiLBHair volledig stylen zoals je eigen haar.

Maak met jouw LiLBHair een feestelijk opsteekkapsel

Opsteekkapsels blijven een absolute feesttopper. Weet dat je dit ook perfect kan doen met je haartopper. Zo heb je ineens een mooi volume om mee aan de slag te gaan. Bovendien sluit de kleur van je LiLBHair haartopper helemaal aan bij je eigen haarkleur. Niemand ziet het verschil. Chignon, beehive, vlechten. Alles is mogelijk.

Wil je meer weten? Neem nu contact op.

Ingrid toont je met plezier hoe je je haartopper in enkele clicks op en af kan zetten