Psoriasis op je hoofdhuid? Gebruik een haartopper.

Tijdens het bezoek aan de dermatoloog kom je te weten dat je aan psoriasis lijdt. Voel je je erg onzeker door de psoriasis op je hoofdhuid?

Op een dag ontdek je vlekken op je huid. Je hebt even geduld. Die vlekken zullen wel weer weggaan. Maar dat gebeurt helaas niet. Tijdens het bezoek aan de dermatoloog kom je te weten dat je aan psoriasis lijdt. Een chronische aandoening waarbij de huid regelmatig op verschillende plaatsen ontsteekt. Soms blijft je huid rustig. Soms flakkert de psoriasis in alle hevigheid op. Het is er en het gaat niet meer weg. Hiermee ben je in de statistieken 1 van de 300.000 mensen die in België aan psoriasis lijdt. Je bent dus zeker niet de enige die gek wordt van de jeuk, slecht slaapt of alles probeert weg te steken. Denk naast een goede fysieke behandeling ook aan je zelfvertrouwen. Voel je je erg onzeker door de psoriasis op je hoofdhuid? Gebruik een haartopper!

Psoriasis op de hoofdhuid is moeilijk te behandelen

Psoriasis behandel je vooral met crèmes. Hydraterende crèmes of crèmes met speciale werkzame stoffen. Het is ook belangrijk om je huid zo weinig mogelijk uit te drogen. Douchen en gewone zepen en shampoos zijn zowat het slechtste wat je kan gebruiken. Maar op je hoofdhuid kan je moeilijk vette crèmes of oliën wrijven. Ten eerste zit jouw haar in de weg. En ten tweede wil je al zeker niet constant met vet haar rondlopen. Nochtans is de hoofdhuid naast de knieën en de ellebogen de meest geteisterde plaats van het lichaam. En het is allesbehalve evident om de schaamte te overwinnen en met je psoriasis in het volle zicht rond te lopen. Laat je zelfvertrouwen niet in de grond zakken. Doe er iets aan. Voel je goed in je vel en sta sterker dan ooit.

De haartopper doet je stralen

Hoe doe je dat nu? Die psoriasis op je hoofdhuid onzichtbaar maken? Het antwoord is de haartopper. Hoe dan ook is je hoofdhuid zichtbaar tussen je eigen haar door. Een haartopper klik je heel snel en supereenvoudig aan je eigen haar vast. Niemand weet het. Alleen jij. Alle andere mensen denken dat je gewoon vers van de kapper komt. Het regent complimenten. De haartopper met 100% natuurlijke haren wordt volledig aangepast aan je eigen haar. Dezelfde kleur en dezelfde snit. Binnen in de topper zitten enkele clips. In geen tijd heb je het aanbrengen onder de knie. Je kapsel is instant voller en bedekt je hoofdhuid met psoriasis volledig. Zonder je gevoelige hoofdhuid extra te belasten. Laat je net als Britney Spears, Kim Kardashian en Cindy Lauper niet doen door je psoriasis. Weet dat je nog steeds jezelf bent en dat je ook met psoriasis volop kan stralen.

Wil je meer weten over een haartopper om je hoofdhuid met psoriasis te bedekken? Bij LiLBHair luisteren we graag naar jouw verhaal.

Ingrid toont je met plezier hoe je je haartopper in enkele clicks op en af kan zetten