kapster trekt zelf naar china om producten te controleren

Ingrid Berckmoes vond een leverancier in China. Om de kwaliteit te controleren reisde ze onlangs af naar China.

Vijf jaar geleden introduceerde kapster Ingrid Berckmoes haaraanvullingen onder het merk LiLBHair. Onlangs bezocht ze China, waar deze aanvullingen vervaardigd worden, om de kwaliteit te controleren. “Niet alles wat uit die regio komt, heeft een dubieuze kwaliteit” zegt ze.

 

Ingrid wilde persoonlijk zien dat de fabriek hoogwaardige haaraanvullingen van 100% natuurlijk haar produceerde. “In mijn kapsalon zag ik veel mensen met dun en futloos haar, die de dagelijkse strijd om een perfect kapsel te behouden moe waren,” zegt ze. “Als kapper kan je veel, maar geen wonderen verrichten. Dat bracht me op het idee om haaraanvullingen aan te bieden. Het is geen pruik: het bestaande haar blijft de basis. De aanvulling sluit qua kleur en snit perfect aan bij het natuurlijke haar van de klant.”

Professionele aanpak

Voor een grondige kwaliteitscontrole reisde Ingrid onlangs naar China, waar de haaraanvullingen worden gefabriceerd. “Kwaliteit is voor mij essentieel bij de lancering van dit product. Ik werk alleen met haarstukken van hoogwaardige kwaliteit en 100% natuurlijk haar. Om zeker te zijn, wilde ik het productieproces met eigen ogen zien,” zegt ze. “Dus stapte ik in het vliegtuig naar China. Avontuurlijk, maar het was de moeite waard. Alles verloopt daar uiterst professioneel.”

Ingrid toont je met plezier hoe je je haartopper in enkele clicks op en af kan zetten