Ingrid geeft de fakkel van LiLBHair door aan Ann

LilBHair_Ingrid_Fakkel_Ann

Vijf jaar geleden richtte Ingrid Berckmoes vanuit haar jarenlange ervaring als kapster ‘LiLBHair’ op, 100% natuurlijke haaraanvullingen om vrouwen terug het zelfvertrouwen te geven dat ze verdienen. Niet elk haarprobleem raakt met een kappersbezoek opgelost. Daarom ontwikkelde Ingrid haaraanvullingen die zo naturel ogen en aanvoelen, dat je er steeds uitziet alsof je net van de kapper komt. Ook het gebruiksgemak staat voorop. In amper enkele seconden zet je zelf je haartopper op en geniet je van een volumineus kapsel dat perfect in vorm blijft. Dat dit mooie product zoveel kan betekenen voor iemand, liet ook Ann Van Gent niet onberoerd. Daarom neemt ze de fakkel van Ingrid over en zet ze vol enthousiasme de missie van LiLBHair verder.

“Ann staat al van bij de geboorte van LiLBHair naast de wieg. Ze ondersteunt ons al van bij de start met het in de markt zetten van onze haaraanvullingen. Zo weet ik zeker dat mijn levenswerk bij iemand terecht komt die dit met evenveel enthousiasme als ik zal verderzetten”, vertelt Ingrid.

Ann Van Gent is inderdaad ontzettend gedreven. “Het is een eer om het levenswerk van Ingrid verder te zetten en mijn schouders onder LiLBHair te steken. Ik ben ook heel dankbaar voor de tonnen ervaring waarop ik kan bouwen en waar ik nog een tijdje op kan rekenen, want Ingrid blijft nog even aan mijn zijde. Bovendien staat hetzelfde team haarstylistes klaar voor elke klant. De vertrouwde service blijft dus exact dezelfde als voordien. Samen zetten we onze missie om te beroeren met mooi, meer en beter haar verder en hebben de ambitie om dit over gans Vlaanderen uit te dragen.”

“LiLBHair is er voor iedereen met dunnend haar en andere haarproblemen. Of iedereen die snel en vlot een mooi kapsel wil hebben. Tijdens onze pasmomenten maak je kennis met onze haaraanvullingen en ontdek je of een haaraanvulling iets voor jou is. Hierbij leggen we de nadruk op luisteren, discretie en advies op jouw maat. Je boekt eenvoudig een afspraak via onze website. Vind je jouw perfecte LiLBHair haaraanvulling, dan stylen we die volledig naar jouw kapsel. Elke haartopper is uniek en helemaal op maat van de klant.”

Ingrid toont je met plezier hoe je je haartopper in enkele clicks op en af kan zetten