Hoe verloopt het pasmoment voor de haartopper?

In deze blog maken we de stap naar het passen van de haartopper al een pak kleiner. Hoe verloopt het pasmoment voor de haartopper? Lees hier!

Een haartopper passen is op zich een grote stap. Of je het nu doet om je bestaande haardos aan te vullen. Of om extreem haarverlies aan te pakken. Dat maakt echt geen verschil. Het feit dat je erover nadenkt is een teken dat het belangrijk voor je is. En dat is maar goed ook. Dit betekent dat je aan jezelf denkt. Je verdient het om vol zelfvertrouwen door het leven te gaan. In deze blog maken we de stap naar het passen van de haartopper al een pak kleiner. Hoe verloopt het pasmoment voor de haartopper? Je komt het hier te weten.

Stap 1: de vrijblijvende kennismaking met jou en je haarproblemen

Je leest het goed. Deze kennismaking is vrijblijvend. We willen je op geen enkele manier het gevoel geven dat je verplicht bent een haartopper aan te kopen. Wat voor ons telt is dat je je er goed bij voelt. En dat je in alle privacy jouw pasmoment ervaart.

De heerlijk geurende koffie staat voor je klaar. De ideale manier om elkaar wat beter te leren kennen. We starten bij jouw verhaal.

Welke zorgen maak je je over je haar? Welke impact heeft dit op je leven? Ben je op zoek naar een dagdagelijkse oplossing of eerder naar iets om je kapsel bij gelegenheid snel in vorm te krijgen? Dit zijn maar enkele vragen die tijdens het gesprek aan bod komen.

Daarna laten wij jou kennis maken met onze werking. Je komt te weten wat voor jou en je kapsel mogelijk is. Je hoort de voordelen, maar ook de aandachtspunten van een haartopper. Aangezien het over een erg persoonlijk proces gaat, geven we pas nu een richtprijs. Samen met een inschatting van de tijd voor onderhoud en verzorging. We staan samen met jou even stil bij jouw zelfvertrouwen en je leven met of zonder haartopper.

Stap 2: het passen van enkele haartoppers

Het moment breekt aan. We pikken zorgvuldig enkele haartoppers uit die aansluiten bij je eigen haar, je verhaal en je persoonlijkheid. Je kiest zelf welke je eerst zal passen. Een emotioneel moment. Vreugde, ontroering, verwondering, … Alle emoties zijn welkom. En worden met jou gedeeld. Laat dit maar op je afkomen. Je hebt het verdiend. Want ook al heb je weinig of geen haar, bij ons krijg je terug dat vers-van-de-kapper gevoel.

Stap 3: Direct beslissen of even laten bezinken

Vol respect voor jouw emoties geven we je de kans om direct te beslissen of om alles even te laten bezinken. Iedereen reageert anders. En dat mag. We blijven steeds bereikbaar voor advies en voor antwoorden op al je vragen. Het voornaamste doel is dat jij je goed voelt.

Neem contact op met LiLBHair en maak een afspraak voor jouw pasmoment.

Ingrid toont je met plezier hoe je je haartopper in enkele clicks op en af kan zetten