Het perfecte alternatief voor haarimplantatie

We merken het vaak in de kappersstoel van LiLBHair: we zien wat haar doet met een mens als het er niet meer is. Haaruitval leidt vaak tot verminderd zelfvertrouwen. Toch komt haaruitval bij mannen heel vaak voor. Meer dan de helft krijgt er tegen het 50ste levensjaar mee te maken. Bij een derde van de mannen is dit zelfs al het geval rond hun 30ste.

Philip is al op heel vroege leeftijd kalend. Hierdoor verloor hij wat zelfzekerheid. Hij overwoog hiervoor zelfs een haarimplantatie. Tot hij de haartopper van LiLBHair ontdekte. 

LiLBHair is een natuurlijk ogende haaraanvulling die je alleen maar complimenten oplevert. Met een op maat voor jou gecreëerd bevestigingssysteem wordt je LiLBHair ter aanvulling op je eigen haar aangebracht. Kleur en kapsel worden gepersonaliseerd en sluiten volledig aan bij je eigen haar. Nu Philip een haartopper van LiLBHair draagt, staat hij terug vol zelfvertrouwen in zijn zaak. 

Bekijk de video en ontdek hoe tevreden Philip is over zijn haaraanvulling.

Een LiLBHair haartopper, iets voor jou? Schuif het taboe opzij en kom vrijblijvend passen op een van onze pasmomenten in Zele of Waregem.

Ingrid toont je met plezier hoe je je haartopper in enkele clicks op en af kan zetten