Haarverlies na een gastric bypass? Ga voor een haartopper!

LiLBhair_Blog_Gastric_Bypass

Een maagverkleining is een levensveranderende stap voor mensen die kampen met ernstig overgewicht. Het effect is snel zichtbaar. De kilo’s vliegen er af. Al is het niet allemaal rozengeur en maneschijn. Want heel wat mensen lijden aan haarverlies na een gastric bypass. Een vervelende bijwerking die dat stilaan terugkerende zelfvertrouwen weer doet afnemen. Laat dit je niet klein krijgen. Ga voor een haartopper en geniet terug van een volle haardos met 100% natuurlijk haar.

De oorzaken van haarverlies na een gastric bypass

Een gastric bypass brengt op korte tijd drastische veranderingen in je lichaam teweeg. Zo kan jouw lichaam dit ervaren als een shock en om die reden in stresstoestand gaan. Een van de signalen van stress is haaruitval. Bovendien absorbeert jouw lichaam na een maagverkleining minder voedingsstoffen die belangrijk zijn voor haargroei. Denk bijvoorbeeld aan vitamines, eiwitten, suiker, zink, … Een tekort hieraan leidt tot haaruitval. Daarnaast zijn ook de hormonen vaak van hun melk na een gastric bypass. En hormonale schommelingen gaan hand in hand met haarverlies.

De haartopper geeft je terug een volumineus kapsel na de gastric bypass

Door te gaan voor een gastric bypass toon je dat je jouw lichaam wil verzorgen. Doe hetzelfde met jouw dunnende haar. Laat het geen impact hebben op jouw zelfvertrouwen. Weet ook dat je hiervoor niet direct naar drastische middelen moet grijpen, als extensions of implantaten. De haartopper geeft je in enkele tellen het kapsel dat je wil. De natuurlijke haren van de topper brengen we volledig in lijn met je eigen haar en kapsel. Het oogt en voelt volledig naturel. Zie je jouw haar toch stilaan terugkeren? Ook dan komt de haartopper goed van pas. Want die geeft je op enkele seconden tijd een kapsel alsof je net naar de kapper geweest bent. De haartopper schenkt jou gemak, zelfvertrouwen en een stralend naturelle look.

 

Op zoek naar een oplossing voor het haarverlies na je gastric bypass? Contacteer ons.

Ingrid toont je met plezier hoe je je haartopper in enkele clicks op en af kan zetten