Haarverlies bij mannen

Haarverlies_Bij_Mannen

Haarverlies bij mannen is een veelvoorkomend fenomeen. Misschien ervaar je dit zelf. De gevolgen zijn niet min. Het tast je zelfvertrouwen aan en maakt je onzeker over je uiterlijk. De emotionele en zelfs sociale gevolgen zijn groot. Veel mannen worden hierbij in de richting van lotions, medicatie of zelfs haartransplantaties geduwd. Allemaal ingrijpende zaken die veel van je vergen. En dat voor een onzeker resultaat.

Wil je echt een onmiddellijke oplossing mét 100% zekerheid van het resultaat? Ga dan voor een haartopper.


Zo ontstaat haarverlies bij mannen

Merk je als man dat je haar dunner wordt? Dan heb je waarschijnlijk te maken met alopecia androgenetica. Dit is de meest voorkomende oorzaak van haarverlies bij mannen. Het hormoon dihydrotestosteron (DHT) is hierbij de boosdoener. DHT zorgt ervoor dat je haarzakjes op bepaalde plaatsen krimpen en uiteindelijk stoppen met het produceren van haar. Bijna 25% van de mannen heeft op 21-jarige leeftijd al merkbaar haarverlies. Dit stijgt tot 80% op 80-jarige leeftijd. Dit type haarverlies is grotendeels genetisch bepaald.


Emotionele gevolgen van haarverlies bij mannen

Haarverlies hakt er ook bij mannen zwaar in. Je zelfbeeld en zelfvertrouwen worden flink aangetast. Je voelt je minderwaardig en hebt de neiging naar de achtergrond te verdwijnen. Het verlies van je haar kan zelfs een rouwproces op gang brengen, waarbij je het beeld dat je van je toekomstige zelf had helemaal moet bijsturen. Dit nieuwe zelfbeeld accepteren kost tijd en moeite.


Sociale gevolgen van haarverlies bij mannen

Je draagt bij haarverlies niet enkel gevolgen op emotioneel vlak. Ook de maatschappij heeft heel wat vooroordelen. Een volle haardos staat voor gezondheid, aantrekkelijkheid en succes. Kaalheid daarentegen wordt vaak geassocieerd met ouderdom, aftakeling en ziekte.

Het is bewezen dat kale knikkers minder aantrek hebben op datingsites. Zelfs werkgevers hebben een zwak voor mannen met een volle haardos en nodigen kalende mannen minder snel uit voor een sollicitatiegesprek. Een flinke deuk in je sociale leven en zelfvertrouwen dus.


Oplossingen voor haarverlies bij mannen

Gelukkig zijn er verschillende manieren om haarverlies te behandelen. Al hebben de remedies die het meest in de kijker komen ook veruit de meeste nadelen en het minste garantie op succes.


Medische behandelingen

Om te starten zijn er de lotions en pillen die haarverlies afremmen. Hier moet je meerdere keren per dag aan denken. Weet ook dat pillen vaak ongewenste haargroei op andere delen van je lichaam veroorzaken. Testosteronblokkers leiden dan weer tot ernstige bijwerkingen zoals blijvende erectiestoornissen en depressie. Bloedplaatjesbehandelingen en lasertherapie zijn duur en tijdsintensief. Is dat echt wat je wil?


Chirurgische behandelingen

Heel wat mannen leggen hun hoop volledig op een haartransplantatie. Dit klinkt aantrekkelijk, maar het is en blijft een operatie. Een transplantatie duurt tot wel 12 uur en kost duizenden euro’s. Bovendien is het resultaat onvoorspelbaar. Er is altijd risico op complicaties.

Wist je trouwens dat zo’n transplantatie slechts bij 60% van de mannen tot de mogelijkheden behoort? Bij de overige 40% werken de genen tegen en haalt een transplantatie helemaal niets uit.

Denk er ook aan dat je na de operatie lange tijd moet herstellen. Alcoholgebruik en blootstelling aan zonlicht zijn maandenlang compleet uit den boze. Het duurt tot een jaar voordat je het definitieve resultaat ziet. En in de tussentijd ervaar je vreselijke ongemakken.

Is het dit echt waard, als je weet dat er een kant-en-klare oplossing zonder deze ongemakken bestaat?


De haartopper is dé oplossing voor haarverlies bij mannen

Ben je het zat om te worstelen met haarverlies? En heb je absoluut geen zin in medische ingrepen en experimentele toestanden? Weet dat de haartopper de ideale oplossing voor jou is. Met een haartopper van LiLBHair krijg je direct een weelderige haardos, zonder de nadelen van medische of chirurgische behandelingen.

Stel je voor. Geen pijn, geen lange herstelperiode en geen torenhoge kosten. In plaats daarvan krijg je onmiddellijk het effect van een succesvolle haartransplantatie. Een haartopper is een eenvoudige, pijnloze en snelle oplossing, die veel goedkoper is dan een haartransplantatie. Bovendien zijn onze haartoppers gemaakt van natuurlijk haar en passen ze perfect bij je eigen haarkleur en stijl. Niemand ziet het verschil. Je hebt dus 100% zekerheid van het gewenste effect.

Waarom nog langer lijden onder haarverlies en de onzekerheden van medische behandelingen? Kies voor een haartopper en herwin je zelfvertrouwen en uitstraling. Geniet direct van een volle haardos en laat haarverlies je leven niet langer beheersen!

 

Wil je eens het effect van de haartopper zien? Boek nu je afspraak.

Ingrid toont je met plezier hoe je je haartopper in enkele clicks op en af kan zetten