Pak je jouw dunnend haar aan met extensions of met een haartopper?

Jouw haar zien uitdunnen is geen aangename ervaring. Je ziet steeds meer je hoofdhuid verschijnen. Je probeert alle trucjes om je overblijvende haar zoveel mogelijk volume te geven. Het overheerst op de duur jouw volledige leven. Daarom ga je op zoek naar een oplossing. Maar wat moet je kiezen? Pak je jouw dunnend haar aan met extensions of met een haartopper? Stel jezelf deze vragen.

Wil je uren aan een stuk in de kappersstoel zitten?

Extensions zijn allemaal aparte haarlokken die aan je haar aangebracht worden. Een per een worden ze vastgeknoopt, ingevlochten of vastgelijmd aan je bestaande haar. Of aan een speciaal netje als je zelf niet genoeg haar meer hebt. Kan je je voorstellen hoelang de kapper bezig is om je een vol kapsel te geven? Inderdaad, lang. Vaak enkele uren. En jij blijft intussen netjes stil op je stoel zitten.

Wil je beschadigd haar?

De gevolgen voor je eigen haar zijn niet te voorspellen. Deze permanente extensions blijven enkele maanden zitten. Je eigen haar blijft dus ook maanden geknoopt of gevlochten. Weet ook dat er vaak warmte of zelfs hitte nodig is om de extensions vast te maken. Jouw eigen haar ziet dus met andere woorden goed af.

Wil je constant druk op je hoofdhuid voelen?

Eens je extensions vast zitten, blijven ze maanden waar ze zijn. Je hebt nooit eens de kans om de druk van de knoopjes of vlechtjes weg te nemen. Je slaapt ermee. Je wast je haar samen met je extensions. Je hangt er letterlijk aan vast.

Wil je om de paar maanden datzelfde proces weer helemaal opnieuw doorlopen?

Het antwoord laat zich al raden. Dit is niet wat je voor ogen hebt.

Wil je een supereenvoudige oplossing die jou in enkele tellen een vol kapsel geeft?

Ga dan voor een haartopper. Die klik je zelf in enkele seconden vast aan je eigen haar. En haal je er even snel weer uit. De 100% natuurlijke haren zijn volledig gestyled volgens jouw haarkleur en kapsel. Bovendien blijft de haartopper altijd mooi in vorm. Een feest? Een belangrijke vergadering? Of gewoon om je goed te voelen in je vel? Jouw haartopper doet je instant stralen. Niemand ziet dat je een haartopper draagt. Maar het regent wel complimenten over jouw look.

Een haartopper vrijblijvend uitproberen? Dat kan op onze pasmomenten in Zele of Waregem.

Mis geen enkele hairfashion tip en volg ons op Facebook en Instagram.

Ingrid toont je met plezier hoe je je haartopper in enkele clicks op en af kan zetten