Een stijlvol kapsel ondanks tijdgebrek

Delphine getuigt: “Als CEO, moeder van een schattige dochter en vrouw van een lieve echtgenoot heb ik het erg druk. Ik wil er dagelijks tiptop in orde uit zien, maar ik draag meerdere uren per dag een helm en heb meestal enkel tijd voor een snelle douche. Dan kom ik in tijdsnood om me te ontspannen en daag ik met halfnatte haren op zakendiners op. Dit maakt me heel onzeker. Sinds ik mijn LiLBHair heb, kan ik tussen een drukke werkdag en een zakendiner door even ontspannen in bad. Ik klik mijn haaraanvulling in en kom met een perfect gestyled kapsel aan op restaurant.” 

Laat tijdgebrek je niet tegenhouden om stijlvol voor de dag te komen

De LiLBHair haaraanvulling klik je zelf op slechts enkele minuten tijd vast.

“De eerste keer is het even wennen. Het LiLBHair-team voorziet een korte training om zelf je LiLBHair vast te klikken. Moet dit op je voorhoofd of net in het begin van je haarlijn? In welke volgorde klik je de spelden vast? Dankzij deze tips had ik het vastklikken snel onder de knie. Nu is mijn kapsel op enkele minuten tijd gestyled: vastklikken, beetje bijkammen of föhnen en het is klaar”, vertelt marketeer Ann. 

Meer tijd voor jezelf

Die momenten waarop je alles op alles zet om je haar enigszins goed te krijgen en je dan op enkele minuten moet omkleden zijn voorbij. Een LiLBHair noemen we niet voor niets een ‘123 kapsel’. De tijd in de badkamer krijgt een andere focus: jezelf. Wat langer in bad vertoeven, huidverzorging aanbrengen, op het gemak wat schmink aanbrengen. Gedaan met de rush. Start ontspannen aan je gezellige avond uit of vertrek ontspannen naar het werk.

Ingrid toont je met plezier hoe je je haartopper in enkele clicks op en af kan zetten