Dé manier om jouw hoofdhuid terug onzichtbaar te maken

Tijdens het bezoek aan de dermatoloog kom je te weten dat je aan psoriasis lijdt. Voel je je onzeker door de psoriasis op je hoofdhuid?

De paniek slaat toe. Sinds enkele maanden ligt je hoofdkussen elke ochtend vol met haren. Jouw haarborstel ziet er elke dag hariger uit. Je rekker van je paardenstaart gaat al enkele keren vaker rond je staart dan vroeger. En plots valt het je op. Je haarlijn is breder en je hoofdhuid schijnt doorheen je volledige haardos. Of toch door wat er nog overblijft van je haardos. Er gaan 1 000 alarmbellen af. Je begint als een gek je haar te fohnen om toch wat volume te krijgen. Dat kost je uren. En de bezorgdheid blijft een hele dag in je hoofd hangen. Zit iedereen naar mijn haar te kijken tijdens die belangrijke presentatie op het werk? O nee, een windvlaag, wat nu? Je zelfvertrouwen zakt onder de grond. Je bent radeloos.

Keer het tij. Pak dit aan. Krijg terug tijd en zelfvertrouwen. Ontdek dé manier om jouw hoofdhuid terug onzichtbaar te maken. Ga voor een haartopper.

Een haartopper met 100% natuurlijk haar

Synthetische haren vallen op. Ga daarom voor een haartopper met natuurlijke haren. Niemand ziet het verschil met je eigen haar.

De haartopper blijft altijd in topvorm

Je verliest niet langer uren tijd aan het stylen van je kapsel of aan kappersbezoeken. Jouw haartopper krijgt de stijl die jij wil. En behoudt die ook. Gaat je haartopper af? Plaats hem dan netjes op de pasvorm. Zo heb je steeds een kant-en-klaar kapsel binnen handbereik.

Je brengt je haartopper heel eenvoudig zelf aan

Het aanbrengen van je haartopper is kinderspel. Klik de clips vast aan je eigen haar en je bent klaar om te stralen.

Tover jouw zichtbare hoofdhuid weg met je haartopper

Heb je jouw haartopper aan? Dan is je hoofdhuid ineens niet meer zichtbaar. Windvlaag? Geen probleem. Jouw haartopper vult je haar aan en geeft je kapsel het nodige volume om je hoofdhuid instant onzichtbaar te maken.

De haartopper boost je zelfvertrouwen

Dit is het belangrijkste punt. Voel je terug goed in je vel. Steek je niet meer weg. Ga en sta waar je maar wil, met het volle zelfvertrouwen dat je verdient.

Weg met die zichtbare hoofdhuid! Contacteer LiLBHair voor jouw haartopper op maat.

Ingrid toont je met plezier hoe je je haartopper in enkele clicks op en af kan zetten