De haartopper voor een vol kapsel na chemo

Na regen komt zonneschijn. Na chemo komt weer haar. Eerst wat donzig. Misschien wat donkerder of lichter dan je vroegere haar. Misschien zelfs wat krullend in plaats van recht. Maar het is er terug en dat maakt je ontzettend blij. Weken gaan voorbij. Je haren groeien. Niet het volle kapsel van vroeger. Wel een dunne bos fragiel haar. Wat nu? De tijd van mutsen en pruiken heb je achter jou gelaten. Toch wil je terug dat kapsel waar je zo fier op was. Weet dat dit perfect mogelijk is. Zonder gedoe. Gebruik de haartopper voor een vol kapsel na je chemobehandeling.

Het zit hem in de haarwortel
 

Jouw haarwortels zijn de basis van alles. De behandeling tast je haarwortels aan en doet je haren uitvallen. Zit de behandeling er op? Dan hebben de haarwortels even de tijd nodig om te recupereren. Je kan de haargroei niet forceren. Dat vraagt tijd.

De haartopper geeft je een vol kapsel
 

Je wil eindelijk terug eens dat vers-van-de-kapper gevoel hebben. Je haar is dunner dan je verwacht had. Hoe pak je dit aan? Zonder uren te verliezen en enkele uren later terug met een plat kapsel te zitten? Vul je eigen haar aan met een haartopper. Dit is geen pruik. Het zijn ook geen extensions. Het is wel een haaraanvulling die je makkelijk op je eigen haar vastklikt. Wanneer je zelf wil. Het is alsof je wat extra haar van jezelf toevoegt. De kleur en de snit sluiten perfect aan bij je eigen haar. De haartopper bestaat uit natuurlijk haar en voelt hierdoor helemaal niet zwaar aan. Integendeel. Je voelt het niet en niemand ziet het. Behalve dan dat je er fantastisch uitziet. Want dat is ook zo. Een mooi kapsel is zo belangrijk voor je zelfvertrouwen. Het is een belangrijke vorm van zelfzorg. Zonder het je leven te laten overheersen. Want je haartopper aanbrengen vraagt slechts enkele seconden van je tijd. Om daarna de hele dag te stralen.

Vul je dun haar aan met een haartopper van LiLBHair voor een stralend resultaat.

 

Mis geen enkele hairfashion tip en volg ons op Facebook en Instagram.

Ingrid toont je met plezier hoe je je haartopper in enkele clicks op en af kan zetten