Sterk in je schoenen met Alopecia dankzij een haartopper

Will Smith stak het tijdens de afgelopen oscaruitreiking niet onder stoelen of banken toen hij voor zijn vrouw opkwam. Alopecia is niet om mee te lachen. Bedenk eens hoe zwaar en beangstigend het is om plots hele plukken haar in je handen te hebben. En om samen met jouw haar je zelfvertrouwen te zien verdwijnen. Eenzaamheid en depressie loeren om het hoekje. Terwijl er op zich anders niets aan jou veranderd is. Laat Alopecia je leven niet overnemen. Zoek oplossingen. Sta sterk in je schoenen met Alopecia dankzij een haartopper.

Alopecia of wanneer je lichaam je eigen haar afstoot

Alopecia ontstaat wanneer jouw eigen lichaam je haarfollikels aanvalt als een vreemde indringer. Je immuniteit ziet je haarfollikels verkeerdelijk als een vijand die moet geweerd worden. Met als gevolg hevige haaruitval. Zo krijg je hier en daar kale plekken op je hoofd. Soms verdwijnt het haar zelfs volledig. Medische behandelingen kunnen dit proces nog omkeren. Maar het vraagt veel tijd. Of lukt in het geheel niet meer. Intussen loop je steeds meer risico op overmatige stress, depressie of het ontwikkelen van een eetstoornis. Verlies tijdens de medische weg jezelf niet uit het oog. Geef je zelfvertrouwen een goede portie welverdiende aandacht.

De haartopper geeft je terug een vol kapsel

De meest voorkomende vorm van Alopecia is Alopecia Areata. Ofwel plaatselijke kaalheid. Een deel van je haar blijft gespaard. Maar ertussen zitten hier en daar volledig kale plekken. Weet dat je niet direct naar een volledige pruik moet grijpen om dit te verbergen. De haartopper is een aanvulling op je eigen haar. De expert laat de kleur en de stijl van de haartopper volledig aansluiten bij je eigen haar. De haartopper bestaat volledig uit natuurlijk haar en blijft altijd netjes in vorm. Hoe breng je de haartopper aan? Eenvoudig en snel, met enkele clips. Waarom kiezen voor een haartopper? Je look is 100% naturel. Je kapsel heeft volume en blijft altijd mooi in topvorm. En je zelfvertrouwen krijgt een enorme boost.

Contacteer LiLBHair en sta sterk in je schoenen met Alopecia.

Een haartopper vrijblijvend uitproberen? Dat kan op onze pasmomenten in Zele of Waregem.

Mis geen enkele hairfashion tip en volg ons op Facebook en Instagram.

Ingrid toont je met plezier hoe je je haartopper in enkele clicks op en af kan zetten