50 shades of grey voor jouw haartopper

WEB © 165 LiLBHair 2022 DSCF1491_ - kopie

Omarm de natuurlijke schoonheid van grijs. Zie je er net als topactrices Helen Mirren, Jane Fonda en Jamie Lee Curtis stralend uit met een volledig grijsgetinte coupe? Of laat je de grijze lokken naturel doorkomen, zoals mode-icoon Sarah Jessica Parker en Hollywood ster Salma Hayek? Bij LiLBHair hebben we wel 50 shades of hair voor jouw haartopper.

Weet dat we jouw LiLBHair perfect kunnen kleuren in de tinten van je natuurlijke haar. De mogelijkheden zijn enorm. Want zelfs grijs is niet zomaar gewoon grijs. Het zijn net de subtiele schakeringen die je look af maken. Welke tint kies jij?

Zilvergrijs voor een statement haartopper

Licht en bijna even glanzend als zilver. Zilvergrijs is een populaire keuze voor mensen die een opvallende, trendy grijze haarkleur willen. Maak jij ook een statement met jouw haartopper?

Asgrauw voor een subtiele haartopper

Asgrauw is een meer ingetogen grijstint met een lichte blauwe of groene ondertoon. Deze subtiele grijze kleur past perfect bij zachte persoonlijkheden en wintertypes.

Parelmoergrijs voor een intrigerende haartopper

Parelmoergrijs heeft een zachte glans en combineert witte en zilveren tonen voor een multidimensionale look. Deze tint varieert van licht tot middelzwaar en toont het gekende iriserende effect van echt parelmoer.

Houtskoolgrijs voor een krachtige haartopper

Houtskoolgrijs is een diepere, donkerdere grijstint die dichter aanleunt bij zwart. Deze krachtige kleur maakt een statement zonder in de volledige duisternis van zwart te vervallen.

Platina-ijs voor een futuristische haartopper

Technisch gezien is deze kleur een zeer lichte blondtint. Toch neigt het sterk naar grijs, vooral als het een lichte zilveren of blauwachtige tint heeft. Het is een opvallende, bijna futuristische kleur.

Grafietgrijs voor een mysterieuze haartopper

Grafietgrijs lijkt op houtskoolgrijs. Het heeft een lichtere, metaalachtige afwerking. Het bootst de kleur van grafietpennen na en kan zowel subtiele als dramatische looks creëren.

Smokey grey voor een haartopper met diepgang

Deze grijstint wordt vaak gemengd met donkerdere en lichtere strengen om een diepte en textuur te creëren. Smokey grey varieert van subtiel tot zeer dramatisch, afhankelijk van de mix van tinten.

Taupe voor een haartopper met warme look

Taupe is een warmere grijstint die bruine en grijze tonen combineert. Het is een veelzijdige kleur die zowel natuurlijk als trendy kan ogen.

Benieuwd naar de 50 shades of hair voor de haartopper? Kom ze zelf ontdekken. Maak nu een afspraak.

Ingrid toont je met plezier hoe je je haartopper in enkele clicks op en af kan zetten